Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁK

Nyomtatás a mintának megfelelő legkorszerűbb technológiákkal.

A magas színvonal nálunk „alapfelszereltség”, ezért is alkalmazunk többféle technológiát nyomtatásaink során, hogy a tartósság és esztétikum érdekében Neked tökéletes kivitelezést nyújthassuk.


    DTG - Digitális textilnyomtatás 

A bőrbarát festékanyag közvetlenül a pamut anyagot színezi meg, melynek köszönhetően nem érzel plusz réteget a pólón, hiszen a minta a póló anyagába simul, szinte kitapinthatatlan, kellemes érintésű és légáteresztő.

Ezt a technológiát alkalmazzuk pamut pólók, pulóverek, vászontáska, vászonkötény és egyéb pamut textíliák nyomtatásakor.

Részletgazdag színvilágot szeretnél megjeleníteni pólódon? – Nem akadály!

A digitális nyomtatással bármilyen minta kinyomtatható, legyen az színátmenetes grafika, bonyolult motívum, fénykép.

A nyomat nem lesz fényesen csillogó, inkább „mattos” hatású, mely a természetességet sugallja.

A nyomat a mosások során pont annyira használódik (fakul), mint ahogy a póló maga is veszít élénkségéből az idő haladtával, DE természetesen a minta ÖRÖKÉLETŰ, sosem tűnik el.

Maximális nyomtatási méret: 30x40 cm.


    DTF - Digitális transzfer nyomtatás 

A DTF nyomtatás speciális poliészter fóliára történik  vizes bázisú festékkel, melyet vékony ragasztópor réteggel vonunk be és hőprés segítségével a nyomatot „belepréseljük” a textilbe.

A DTF nyomtatás forradalmian új technológia, mely szinte bármilyen grafikát lehet vele nyomtatni, gyönyörű élénk színek, magas mosás és kopásállóság jellemzi bármilyen anyagösszetételre használható a pamuttól a poliészterig.

Maximális nyomtatási méret: A3


   Plotteres vágás flex fóliából

A mintát egy vágóplotter vágja ki a kívánt egyszínű fóliából. Rendkívül  tartós nyomtatási technológia, mely vibráló, élénk színeket ad. Egyedüli gyenge pontja, hogy a fólia nem légáteresztő, így nagyobb mintáknál kényelmetlenebb lehet a viselete.


   Szitanyomás

A nagy klasszikus a mai napig is kiválóan alkalmazható főleg nagy mennyiségű rendeléseknél. A legolcsóbb és legtartósabb eljárás, mely igen közkedvelt technológia céges pólók, reklámpólók, munkáspólók nyomtatásánál.


 

   Tartós, szublimációs nyomtatás reklám-és ajándéktárgyakhoz

Az eljárás lényege, hogy a mintát szublimációs nyomtatóval egy speciális papírra nyomtatjuk, majd a papírról hőkezelés hatására szublimálódik a minta a termékre. A felület fényes és sima marad. Ragyogó színminőség és hosszú élettartam jellemzi.

Ezzel az eljárással nyomtatunk bögrére, fémdobozra, poháralátétre, telefontokra, fehér színű, poliészter alapanyagú textiltermékekre.

A kiváló minőségű bögréink mikrózhatóak és mosogatógépben is moshatóak a minta károsodása nélkül.


Egyedi rendelés esetén az egyeztetés során természetesen megbeszéljük, mely technológia alkalmazása ajánlott a tökéletes kivitelezéshez.


!A póló és a minta tökéletes színazonosságát nem vállaljuk, hiszen a monitoron, telefonon látott színek élénksége eltérhet a valóságtól!

 

Az oldal tetejére